آمیلوز برنج
آمیلوز برنج: سه عامل مهم مقدار آمیلوز، دماي ژلاتینی شدن و قوام ژل کیفیت پخت…
تصویر مقایسه ای شلتوکهای اصلی انواع برنج
میدانیم برنج در شالیزارها(دشتها) کشت و برداشت میشوند. به آنچه که پس از فرایند درو…
آشنایی با برنج ساحل
ساحل در سال 1377 در قالب طرح تحقیقی- ترویجی و با همکاری کارشناسان ترویج سازمان…
تولید و قیمت جهانی برنج
تولید جهانی برنج حدود 508 میلیون تن بازار صادرات برنج حدود 53 میلیون تن بزرگترین…
روز جهانی غذای تند و فلفلی
بعضیها غذای تند دوست دارند.. ذائقه آدمها متفاوت است، بعضیها از غذاهای تند دوری می…
حمله رقابتی ترکیه به پسته بی نظیر ایران
مرغوب ترین پسته دنیا ، پسته ایران است از این رو رقبای بسیاری برای پایین…