ساحل
در سال 1377 در قالب طرح تحقیقی- ترویجی و با همکاری کارشناسان ترویج سازمان و مدیریت های کشاورزی استان مازندران در مزارع برنجکاران کشت و ارزیابی شده است. نتایج حاصل از بررسی ها نشان داد که لاین مورد نظر برتری های قابل ملاحظه ای نسبت به ارقام شاهد هراز، خزر و نعمت داشته است این رقم با دارا بودن صفات مطلوب نظیر زودرسی، عملکرد و کیفیت مطلوب، ارتفاع کوتاه، مقاومت کامل به بیماری بلاست و مقاومت نسبی به سایر آفات و بیماری ها و با توجه به سازگاری وسیع این رقم در شالیزار های مازندران و سایر استان های برنج خیز کشور می توان گامی موثر ئ مفید در خودکفایی تولید برنج داشته باشد. این رقم از نظر کیفیت پخت و عطر و طعم مطلوب می باشد.
ویژگی های زراعی
1- طول دوره رشد از کاشت تا برداشت: 125 روز
طول دوره خزانه: 30 روز
طول دوره مرحله رویشی و پنجه زنی: 35 روز
طول دوره شروع مرحله زایشی تاگلدهی: 30 روز
طول دوره مرحله گلدهی تا رسیدگی: 30 روز
2- ارتفاع بوته: 105سانتی متر
3- وضعیت خروج خوشه از غلاف: کامل
4- رنگ شلتوک: زرد روشن
5- وضعیت ریشک: کمی ریشک دارد
6- ریزش دانه: ندارد
ویژگی های کیفی
1- طول دانه شلتوک: 9/81 میلی متر
2- طول دانه برنج سفید: 7/37 میلی متر
3- طول دانه پس از پخت: 10/08 میلی متر
4- عرض دانه برنج سفید: 2/38 میلی متر
5- درصد تبدیل: 69/2
6- درصد دانه سالم: 51/82
7- درصد خرده برنج: 17/37
8- وضعیت دانه از نظر گچی بودن حالت گچی ندارد
9- درجه حرارت ژلاتینی شدن (1) 6/5
10- غلظت ژل (2) 45 (متوسط)
11- درصد آمیلوز 23/2
12- عطر و طعم متوسط
1- بهترین مقدار 5-4 می باشد (رقم طارم)
2- بهترین حالت 100- 60 می باشد که هم گروه با رقم طارم است
3- بهترین حالت 25- 20 درصد است که هم گروه با رقم طارم می باشد
مقاومت به آفات و بیماری ها
1- کرم برگ خوار: متحمل
2- کرم ساقه خوار: متحمل
3- بیماری بلاست: مقاوم
4- بیماری پوسیدگی توبه: متحمل
5- بیماری شیت بلایت سوختگی غلاف: نیمه حساس
عملکرد و اجزای وابسته به آن
1- مقدار شلتوک برنج 7-6/5 تن در هکتار(در بعضی از مزارع تا 8 تن در هکتار)
2- وزن هزار دانه 26/72 گرم
3- تعداد کل دانه در خوشه: 116/5 عدد
4- تعداد دانه بارور در خوشه: 103/4 عدد
5-تعداد دانه پوک در خوشه: 13 عدد
6- تعداد پنجه در هر کپه: 20 پنجه
7- تعداد کپه در هر متر مربع: در کشت ماشینی 27 و در کشت دستی 16