بیوگرافی فروشنده
شالیکوبی و سورتینگ نصیری یک واحد صنعتی دارای مجوز است .
دستگاه های استفاده شده همگی جدید و پیشرفته هستند . سورتینگ جدید ما آخرین مدل است که در سال 1402 راه اندازی شده است و دائما توسط سازنده کالیبره و تنظیم می شود.
در حال حاضر یکی از مدرن ترین شالیکوبی های منظقه است.
ظرفیت اسمی این شالیکوبی 600 تن برنج سبوس دار یا بدون سبوس در سال است. (کد آیسیک : 1531412333)
پروانه بهره برداری این واحد صنایع تبدیلی کشاورزی با شماره 1071401290 در تاریخ 1400/4/23 صادر شده است و تا تاریخ 1403/11/5 اعتبار دارد.
در سال 1400 این واحد صنعتی مجوز بسته بندی 1000تن برنج را به عنوان مجوز توسعه دریافته کرده است.
شالیکوبی نصیری با امکانات ابتکاری که در مجموعه ایجاد کرده حتی امکان دودی کردن شالی را با بهترین کیفیت و طعم دارد.
کارشناسان این واحد صنعتی تسلط کافی در تامین شالی مرغوب دارند و از بهترین مزارع مازندران شالی تامین می کنند و دقیق ترین فرایند خشک کردن را با صبر و حوصله انجام می دهند و لذا برنج حاصل،از پخت کم نظیری برخوردار است.
چندین سال است که این واحد صنعتی بر روی برنج سبوس دار کار می کند و با آماده سازی دقیق و ابتکاری در واقع سبوس در دانه برنج می نشیند و با شستن جدا نمی شود.
برنج سبوس دار نصیری محصولی منحصر به فرد است و توصیه کارشناسان این واحد به همه ی مردم ، استفاده از برنج سبوس دار است ؛ گرچه برنج سفید نصیری هم از حداقل 20% سبوس برخوردار است،با یک بار استفاده از برنج نصیری تفاوت را احساس خواهید کرد.
در سال 1402 شالیکوبی نصیری با همکاری مؤسسه تحقیقات برنج محصول های مختلف را آزمایش کرد تا از اصالت و صحت ادعای فرد مطمئن باشد،بنابراین ژنوتیپ برنج توسط مؤسسه تحقیقات برنج تایید می شود.
شما هرگز برنج فجر را به جای برنج طارم هاشمی در کیسه های مجموعه نصیری دریافت نخواهید کرد.
در نتایج آزمایشات،شما حتی میزان مخلوط برنج های مختلف را خواهید دانست و حتی درصد خرده و نیم دانه را هم میدانید.
آزمایشگاه مؤسسه،دستور پخت محصولات نصیری را هم می تواند در اختیار شما قرار دهد.