بیوگرافی فروشنده
کارگاه بادام پزان،یکی از مجهزترین کارگاه های فراوری طبیعی بادام زمینی در دشت مغان است.
دشت مغان،دشتی حاصل خیز در کناره رود بزرگ ارس می باشد که دقیقا در کنار پارس آباد از تکاپو افتاده و از مرز جدا شده و وارد سرزمین جمهوری آذربایجان می شود.
رود خروشان ارس در سرزمین مغان طی میلیون ها سال زمینی با ماسه رودخانه ای ساخته که اصطلاحا به آن «خاک لومی و شنی» می گویند.
بیش از 7000هکتار از مزارع مغان به کشت بادام زمینی اختصاص یافته ، قطب تولید بادام زمینی کشور امروزه مغان است و نزدیک به سه برابر آستانه محصول وارد بازار کشور می کند.
مغان به سبب سیستم کشاورزی مدرنی که سالهاست در آنجا رایج است و به دلیل رعایت تناوب کشت بادام زمینی بسیار سالم و مرغوب تولید می کند.
بادام پزان با مدیریت فرشاد باقرزاده قوزلو،با همکاری واحد تحقیق و توسعه کارگاه پولادین و نظارت غیر مستقیم بر همکاری با کشاورزان خبره مغان و شناخت دقیق و علمی که از تولید محصول دارد روز به روز کیفیت خود را ارتقاء داده و با تجهیزات ویژه ای توانسته مواد تشکیل دهنده محصول ایرانی را که علی رغم کیفیت و طعم بی نظیر حاوی اسید پروکسید بیشتری بوده و لذا نگهداری این محصول را با صعوبت مواجه می کرد به سطح قابل قبول برساند.
یافته اخیر بادام پزان که بسیار ارزشمند است ،مصرف کره بادام زمینی ایرانی را که کم کم داشت از چرخه تولید خارج می کرد سبب شد تا مجددا کارگاه پولادین که بدلیل اسیدپروکسید بالای بادام زمینی ایرانی به بادام زمینی پاکستانی هندی روی آورده بود،مجدد تولید کره بادام زمینی صد در صد ایرانی را از سر بگیرد.
تنظیم زمانهای نگهداری-شرایط دما و رطوبت نگهداری و استفاده از نمک خاص برای تفت دادن بادام،مشکلات قبلی را به کل رفع کرد.